Italiensk is med lokale bær

 Du får smagsoplevelsen af 100% danske bær

Produktion af lokal italiensk is var helt fra starten vores idé, og i dag det er stadig den samme gode idé vi udvikler og arbejder ud fra.

Vores lokale Voel Ismejeri startede vi ud af vores interesse for is, lysten til at lave den lækre italienske is lokalt, og samtidig fordi vi synes, at det er et sjovt og spændende projekt.

Vi startede med en rejse tilbage i tiden i det nu snart 100 år gamle charmerende mejeri, hvor vi på ikke mere end 50 kvm udfoldede vores idé, til glæde for både os og hele lokalsamfundet. Vi er nu lykkes med vores store ønske om, at lave et samlingspunkt for området, hvor vi med nærhed, lokal forankring og italiensk is produceret på lokale bær, for skabt en skøn stemning ved isboden.

Vores første isdisk rakte til seks smagsvarianter og vores kugle-is blev ret hurtigt en stor succes.
Det kunne kun blive en spændende rejse, hvor vi ikke anede hvad der ventede os, ingen idé om hvem eller hvilke forretninger vi ville møde på vores vej. Vi fik sat kompasset i den rigtige retning og forretningen har udviklet sig som ønsket, det betyder at i dag er vores målestok forlænget mange gange, og vores areal i mejeriet øget betragteligt. For at følge udviklingen har vi i dag indarbejdet forskellige systemer, for at sikre den høje kvalitet og alle leveringsaftaler.

I dag er det stadig vores store interesse og lysten, som driver Voel Ismejeri.

Kig forbi ismejeriet, så vil du opleve at vores is smager af det vi siger det er.
Det gør vi fordi jordbær-is er lavet på jordbær, hyldeblomst-is er lavet på vores hjemmelavede hyldeblomstsaft, rabarber er lavet på rabarber, og det er kun bærrene/blomsterne som giver smag.

Vi glæder os til se dig ved Voel Ismejeri 😉
Ole og Nikolaj